Våre forfattere
 
Her er en oversikt over forfattere tilknyttet Lyrikkforlaget eller vår samarbeidspartner Publica:

Bjerknes, Hege er født i 1972, og er utdannet innen logistikk og markedsføring. Hun jobber nå med salg, og er bosatt i Drammen med datteren. "Trinn mot lys" er hennes første diktsamling.

Hamre, Kjetil er utdannet førskolelærer og har god erfaring med barnet i seg selv. Han har rundet 38 år, men føler likevel at han fortsatt har mye å lære. Hamre bor på Bokn og trives der, både på landjorda og på sjøen. Her lar han tiden rolig flyte. Han slipper kø og kan gå med korte skritt akkurat slik han liker det.

 

Larsen, Per Viggo, er bosatt i Oppland, men har Italienske Sorrento som største drøm og inspirasjonskilde. Dette er også utgangspunkt for hans bokdebut, "Stadium og tilstand".

 

Ripnes, Camilla er født i Bærum i 1972, og bor sammen med mann og tre barn i Bodø. Hun har skrevet mange sanger til konfirmasjoner, bryllup og fødselsdager, og har også hatt dikt og innlegg på trykk i A-magasinet. "Poesi på livets sti" er hennes debutbok.

 

Wiik, Richard G. er født 1962, har i mange år jobbet med mennesker på forskjellige arenaer. Han har sin hovedbakgrunn fra utdanningssektoren, og har i tillegg arbeidet med rekruttering og lederutvelgelse. ”De doble øyeblikk” er hans debut som skjønnlitterær forfatter.

 

Wolden, Torbjørn er født 1958. Han er gift, og har tre barn, på 25, 19 og 10 år. Wolden er utdannet i media og kommunikasjon ved distriktshøgskolen i Volda. Han har vært ansatt i distriktsavisa Sør-Trøndelag i 20 år, og har der arbeidet som journalist, redigerer og vaktsjef. For to år siden begynte Wolden å skrive poesi og prosa. "Krøllete lapper" er hans første bok.

 

 

Forside
Lyrikkforlaget
Bli forfatter
Skrivetips
Våre utgivelser
Våre forfattere
Presse
Kontakt oss

Copyright 2007 © Lyrikkforlaget   -   Webutvikling: CF MEDIA