Våre utgivelser
 
I samarbeid med bokforlaget Publica har vi utgitt følgende titler i 2007: 

 

Stadium og tilstand
Den forløsende faktoren for at diktsamlingen "Stadium og tilstand" ser dagens lys er inspirasjonen fra forfatterens opphold i Sorrento i Sør Italia. Boken byr på dikt om det aller minste og det aller største og vårt forhold til altet, fra atomet til universet.
Bestill boken

 

Poesi på livets sti
Poesi på livets sti" er en kilde til både innsikt, lærdom, trøst og oppmuntring. Den sprer også glede. Med andre ord en bok til ettertanke! Her finner du tekster som passer til alle faser i livet. Hva med noen velvalgte ord til dåp eller konfirmasjon? Skal du gifte deg, og vil overøse bruden med lyriske krumspring? Da er "Poesi på livets sti" det rette for deg!
Bestill boken

 

 

 

 

 

 

 

 

Utgivelser i 2006:

Trinn mot lys
"Trinn mot lys" er en bok skrevet med kjærlighet og humor, lett krydret med visdom og alvor. Dikt til ettertanke og glede for deg som vil nyte en god bok!
Bestill boken

Krøllete lapper
Krøllete lapper" handler om en mor og en datter som finner tilbake til hverandre, etter at tenåringsdatteren havnet på institusjon og ikke snakket med moren på tre år. Daglige samtaler, et sterkt samhold, tillit, omtanke og omsorg ble brått slutt. Solen forsvant, og både mor og datter havnet i totalt mørke. De innerste tankene og følelsene som voksne har overfor sine barn blir satt ord på i denne boken, i en poetisk form.
Bestill boken

 

 

Med små bokstavar og korte skritt
Et dikt har ikke betydning før det møter en leser. Opp gjennom årene har Kjetil Hamres dikt lekt seg i det lokale bygdabladet for Bokn, men de vokser til. Som alle barn er diktene individuelle og modnes forskjellig. Det gjenspeiler seg i diktsamlingen de til slutt fikk boltre seg i.
Bestill boken

 
De doble øyeblikk
Richard G. Wiiks ”De doble øyeblikk” er små stykker av prosaisk poesi som kretser rundt menneskets innerste tanker omkring viktige sider av livet. Gjennom et direkte og ærlig språk formidles følelser av fellesskap og avmakt, sansbarhet, sorg, forandring og forgjengelighet, sentrale begreper i den menneskelig tilværelse, som forfatteren ser i et dualistisk perspektiv.
Kjøp boken


 
 


 

 

Forside
Lyrikkforlaget
Bli forfatter
Skrivetips
Våre utgivelser
Våre forfattere
Presse
Kontakt oss

Copyright 2007 © Lyrikkforlaget   -   Webutvikling: CF MEDIA